Menu Jana Punčocháře

Jan Punčochář1

Obrázek 1 z 2


Vážení hosté,

v sobotu 25. ledna 2020 se do naší kuchyně postaví šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef Česko Honza Punčochář, aby Vám připravil své vynikající menu:

Marinovaný siven, fenykl a pomelo
Doporučujeme: Weingut Schwarz Kumarod Rosé
***
Mořský vlk, koprová omáčka se špekem a vejce
Doporučujeme: Weingut Paul Achs Chardonnay
***
Dušené telecí kolínko, černé Lanýže a raviolka
Doporučujeme: Weingut Tom Strommer Tom Pur Rot Cuvée
***
Divočák se zelím a kaštany
Doporučujeme: Weingut Martin Pasler Blaufränkisch Leithaberg DAC
***
Divočák se šípkovou omáčkou a palfajlskym knedlíkem
***
Karamelové vejce
Doporučujeme: Weingut Robert Weil Riesling Rheingau Spätlese

Cena 6chodového menu je 1600 Kč na osobu.
Cena párování s víny je 590 Kč na osobu.

V ten den bude od 18 hodin k dispozici pouze menu Jana Punčocháře a věříme, že budete spokojeni.

Rezervace je nutná!

Jan Punčochář je jeden z předních tuzemských šéfkuchařů se narodil 6. srpna 1979 v Praze. Vyučil se v pražském hotelu Ambassador a po škole sbíral zkušenosti v restauracích jako Rybí trh a International Zlatá Praha. Absolvoval stáže v michelinských restauracích Tim Raue v Berlíně a Hangar 7 v Salzburgu. Kuchařskou praxi získal také v renomovaném švýcarském restaurantu Häberlis Schützenhaus. Po návratu ze zahraničí do České republiky se stal šéfkuchařem restaurace Le Terroir, kde pracoval deset let a získal michelinské ocenění Bib Gourmand. Podílel se na konceptu restaurace známého Grandhotelu Pupp v Karlových Varech nebo gastro provozů Pohostinec Monarch a Pohostinec Karlín. Téměř pět let působil jako šéfkuchař pražského Grand Cru Restaurantu, během kterých se stal trojnásobným vítězem ankety Zlatý kuchař. Otevřením vlastní restaurace U Matěje si splnil svůj dlouholetý sen.